jueves, 19 de mayo de 2011

"Gracies per es Fabiol" guanya el concurs de cartells de Sant Joan



El jurat qualificador del XXVIII Concurs d'Imatge de les Festes de Sant Joan va proclamar ahir a la tarda d'entre 37 cartells que l'obra guanyadora de l'edició de 2011 és "Gracies per es Fabiol", de l'autor José Luis Quereda Lorente, natural de Marratxí (Mallorca).
Els integrants del jurat qualificador del XXVIII Concurs d'Imatge de les Festes de Sant Joan 2011 que es van reunir ahir són: Josep Marquès Moll, director de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella; Carlos de Salort Sintes en representació de Manuel de Soto Martorell, Caixer senyor del bienni 2010-2011; Antoni Picó Vivó, component de la junta municipal de Sant Joan; Josep Mascaró Pons, director de l'Escola Municipal de Dibuix i Pintura; Oscar Barber Garcia, administrador de Sant Joan Web i José M. Al·lès Salvà, impressor d'arts gràfiques.
 Fuente: Menorca Info
Ya se acerca el verano, y con el nuestras Fiestas!!! Si no has venido nunca a Menorca y no conoces Ciutadella, te ofrecemos un coche de alquiler para que disfrutes de las Festes de Sant Joan.
En Momple Rent a Car ponemos a tu disposición una flota de vehículos para que puedas disfrutar de la Isla
Te esperamos con tu coche en el Hall de llegadas del Aeropuerto de Menorca,donde realizaremos el contrato de alquiler con la tranquilidad de tener un seguro a todo riesgo y sin franquicia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario